9.8.11

Tarolt a tiniknél a Vámpírnaplók


Átadták a Teen Choice idei díjait: az internetes szavazatok alapján a legtöbb elismerést - akárcsak tavaly - a Vámpírnaplók kapta, de nem panaszkodhat A pletykafészek alkotógárdája sem.

Augusztus 7-én osztották ki a Teen Choice Awardst, melyet a Fox producerei 1999-ben alapítottak azzal a céllal, hogy a gyermekek szavazatai alapján kiadott Nickelodeon Kids' Choice Awards mellett a valamivel idősebb korosztály, a 13 és 19 év közötti nézősereg is díjazni tudja kedvenceit. A díjat filmes, zenei, sport- és divatkategóriák mellett a televíziós műsorok körében is kiosztják internetes szavazatok alapján. ...
A korosztály kedvencének a Vámpírnaplók bizonyult, amely összesen öt díjat gyűjtött be, köztük a kedvenc sci-fi/fantasy sorozatnak járó elismerést. Az itt játszó Nina Dobrev és Ian Somerhalder a legjobb, fantasy-, illetve sci-fi-sorozatban szereplő színésznők/színészek kategóriájából is győztesen került ki. A legjobb drámai sorozatnak A pletykafészek, a legjobb vígjátéksorozatnak a Glee - Sztárok leszünk bizonyult, az akciósorozatok versenyében pedig az NCIS: Los Angeles kapta a legtöbb szavazatot.
 
 
és ami nem mostani hír de csak most találtam rá: Új gonosz és új vadász jön a Vámpírnaplókba
 

0 vélemény:

Megjegyzés küldése