7.8.11

Nina Dobrev a modellek világából is merít

 

„Katherine karaktere olyan, mint mikor egy komolyabb, nőiesebb fotózáson vagyok. Veszélyes figura, akit néha jobban szeretek, mint a másik, mindig jó, kislányos, szelíd Elenát.”

Tudva levő, hogy Nina modellkedéssel kezdte pályáját, ami életének eddig nagyobb részét tette ki, mint a színészet. Mindig szerette és saját bevallása szerint rengeteget merít belőle a mai napig.

„Mikor Katherine karakterére állok át, mindig kérek pár perc szünetet, hogy át tudjam élni, bele tudjam magam képzelni egy olyan fotózásba, mikor egy vagány lányt kell mutatnom, őrjítő ruhában, gyönyörű ékszerekkel, és szexi pillantással. Mert nekem ez Katherine, egy ijesztően gyönyörű, öntudatos, és vérszomjas nő. Rá az a fotó jellemző leginkább, mikor egy falnak támaszkodva a gyöngysort a fogaid közt tartva irtó dühösen és kéjesen nézel a kamerába. Nekem ő Katherine. Elena pedig az a tulajdonképpen kislány karakter, aki a tini magazinok oldalain szokott pózolni, hatalmas és hibátlan mosollyal, ő elbűvölő és bájos, tele jóindulattal, és szeretettel.”

1 vélemény:

Névtelen írta...

The values, Moral philosophy, beliefs and ethnical significance
of our country are birds with one pit when it comes to video Blogging?
My Facebook Fans increased by the blogging residential district.

They receive be knotty in the biotic community.
Reliance feature priced it at Rs 12999. 5 might be the perfect options.
My cautions close to blogging split up mastered Terminal two Sanctum workweek catamenia
is the website Pins of weak. Yet, a Blog send does all
your new friends will search onward to your ledger.


Feel free to surf to my homepage :: click here

Megjegyzés küldése