4.11.11

Paul Wesley, a csókkirály

A Vámpírnaplók szívszerelmes vámpírja sem volt mindig nagy mestere a csókoknak, valahol neki is el kellett kezdenie, habár eléggé extrém módját választotta a cuppantásnak.




A sokat emlegetett első csók, az a bizonyos, ami előtt mindenki megremeg egy kicsit. Van, aki korán neki veselkedik és akadnak várakozók is, akik – titkon – filmes jeleneteket lepipálva akarnak átesni a tűzkeresztségen. Paul Wesley az első kategóriába tartozik, azonban hiába „esett túl” hamar az első lépcsőfokon, meglehetősen extrém módját választotta a csókolózásnak.

„Kilencéves voltam, és épp egy medencében fürödtem. Volt ott egy lány is, akit rávettem (vagy ő vett rá engem, már nem emlékszem), hogy próbáljuk ki, de a víz alatt. Nem volt igazi csók, de attól még ez volt az első próbálkozásom.”

Azóta már bőven belejött a gyakorlatba, hiszen partnernőjével, Nina Dobrevvel aggodalmak nélkül esnek egymásnak minden részben. Habár nem ő a legszerencsésebb a stábban, hiszen Nina már szinte mindenkivel csókot váltott, vajon ki lesz a következő?

0 vélemény:

Megjegyzés küldése