26.8.11

Damon túl van az egymillión, Jeremy először csinálta


Újabb tagja lett a közösségi oldalak világának, hiszen megannyi Vámpírnaplók sztár után a fiatal (híres nagyapja nevét öröklő) Steven R. McQueen is csatlakozott a bandához

.
Ősi emberi tulajdonság, hogy szeretünk kitűnni a tömegből, még ha ez csak egy pillanatra sikerül is. Ez a filmiparban dolgozó színészekre és színésznőkre még inkább igaz, hiszen a színes mondatokkal és megjelenésekkel időről-időre jobban felhívhatják magukra a figyelmet. Ennek a „szenvedélynek” a legegyszerűbb megjelenési helye a Twitter, ahol ember és állat akkor kürtölheti világgá gondolatait vagy pillanatnyi filmnézési szokásait, amikor csak akarja.

A Vámpírnaplók stábja pedig kiemelten nagy felhasználója ennek az oldalnak, hiszen a legtöbb főszereplőnek és a sorozat alkotóinak is van sajátja. Nézzük is a listát: Ian Somerhalder, Nina Dobrev, Paul Wesley, Kat Graham, Michael Trevino, Candice Accola, Matthew Davis, Zach Roerig (Matt), Kayla Ewell (Vicki az első évadból), Malese Jow (Anna, szintén az első évadból), valamint Julie Plec és Kevin Williamson a sorozat fő alkotói. Ez a (folyton bővülő) lista lett gazdagabb most Jeremy Gilbert alakítójával.

„Felébredtem és úgy döntöttem, eljött a nap, amikor saját Twittert csinálok” – küldte ki a világnak első üzenetét McQueen.

Azonban az üzenetszámláló nála még alacsonyan jár, s talán sosem éri utol az egyik legmegszállottabb twitterezőt a csapatból, aki nem más, mint Damon. Ennek a nagy imádatnak meg is lett az eredménye, hiszen nemrég Ian követőinek száma meghaladta az egymillió főt.

„1 millió csodálatos ember beszélget egymással. Köszönöm mindegyikőtöknek. Nagyon tuti dolog, ha az embernek 1 millió barátja van” – így reagált az újdonsült milliomos a számokra.

Ezzel belépett a nagyok közé, csak hogy pár példát említsünk: Miley Cyrus (2 millió), Lady Gaga (12 millió), Ashton Kutcher (több mint 7 millió). De valószínűleg nem kell túl sokáig várnunk, hogy a szereplőink közül még valaki a milliomosok közé lépjen, Nina Dobrev is bőven 900 ezer követő fölött jár.

0 vélemény:

Megjegyzés küldése