29.11.11

Hol falakhoz, kövekhez, ajtókhoz vagy egyéb kemény dolgokhoz dobálják a Vámpírnaplók színészeit, azonban senki sem gondolná, hogy ők maguk követelik a feladatokat, hiszen imádják a kemény szituációkat…
Nina Dobrev egy-egy forgatási nap után nem tud teljes női tökéletességében megállni a tükör előtt, hiszen teste szinte minden porcikája megélt már jó néhány ütést és sérülést. A kék-lila foltok olyanok már rajta, mint az anyajegyek – meg se kottyannak neki.
Már számtalan alkalommal megesett, hogy a forgatásokon ide-oda dobáltak. A stáb ilyenkor mindig igyekszik a legóvatosabban kezelni minket, de a színészekkel nem lehet bánni, minél jobban igyekszünk belemenni a küzdelmekbe” – említette Elena megformálója.

Vagyis, amíg a producerek és a hasonszőrű öltönyös úriemberek a hajukat tépik, amiért veszély fenyegeti az értékes kincseiket, a színészek akár égő autóból, bőrtépő bunyókból is szívesen kiveszik a részüket (sőt, még annál is többet). Így válik valóságossá a világ, esetünkben a vámpíroké. Azonban nem egyszer esnek át a ló túloldalára, és ilyenkor az egyszerű kis pofonból fogtörő ütés lesz. De ilyen ez a színész szakma.

S ha nem a bunyóktól és az adrenalintól izzadva sétálgatnak a forgatáson, sőt még a szerelmes szövegek is kifogytak, jöhetnek a szexuálisan túlfűtött jelenetek. Ebből pedig akad bőven, főleg Ninának, aki Elena visszafogottsága mellett, Katherine-ként élheti ki – esetleges – rejtett frusztrációit. Beszorulni Paul „Stefan” Wesley-vel egy barlangba, ha akarják, ha nem, az érzelmek felszabadulnak. Vajon ilyen jeleneteknél is szeretik minél jobban beleélni magukat a szerepbe a színészek? Még a legextrémebb módokon is? ..

0 vélemény:

Megjegyzés küldése