19.10.11

Michael Trevino ledobta a ruháit

A vérfarkas test immár (majdnem) teljesen fedetlenül domborított a kamera előtt.Amikor a Vámpírnaplókban eljön a telihold és átváltozik, akaratlanul is ledobja magáról a ruháit, azonban most eljött a nagy pillanat, amikor nemcsak az alakváltás kényszeríti meztelenségre, hanem egy egyszerű kamera, egy egyszerű felkérés.

Mint ahogyan azt Joe Cocker is megmondta, sorban ledobott mindent: kabátot, pólót, (esetleges) kalapot, nadrágot. Persze akadt, ami fenn maradt, révén egy alsónadrág márkát népszerűsített, de ez a „majdnem mindent kiteszünk” helyzet még járatlan kihívás volt a fiatal színésznek.

„Igazából ez az első alkalom, hogy bármilyen márkát is népszerűsítek. Ez az egész helyzet még új, főleg a képek. Habár a fotózást élveztem a legjobban.”

Azért a teljesen pucér valót megtartotta magának, egy szál alsóban pózolt csupán, így ezek a képek lesznek a legközelebbi „lenyomatok” a farkasról. S miután teljes testét örökítették meg, előtte jó ideig szigorú diétára fogták. A fotók elkészültével viszont ismét annyi gyors kaját ehet, amennyit csak akar. A hölgyrajongók pedig addig nézegethetik a képeket, ameddig meg nem éheznek.



0 vélemény:

Megjegyzés küldése